<>

Rasismul este un grup de atitudini care pleaca de la convingerea ca diferentele sociale si culturale se explica prin diferente biologie si ereditare.

<>

Mai precis, sa fi rasist inseamna sa urasti o alta persoana pentru ca nu este ca tine.

<>

Fair Play doreste cultivarea unei mai bune intelegeri a celui de langa noi. Aceasta inseamna acceptarea faptului ca lumea nu este, nu are cum sa fie si nu trebuie sa fie de un singur fel. Si e bine ca lucrurile stau astfel.

<>

Fair Play este un mod de viata. Inseamna sa respecti diversitatea in toate nuantele ei si sa-i inveti si pe ceilalti sa faca la fel. Am ales sa iti aratam cum sa faci asta cu ajutorul sportului.

<>

Sportul inseamna sa respecti regulile jocului ca sa te respecti pe tine si pe cei din jurul tau. Succesul in sport este, de cele mai multe ori, rezultatul colaborarii dintre membrii unei echipe. In viata, prietenia dintre oameni te poate ajuta sa castigi.


Logo SynergEticaSynergEtica a fost fondata in 2006, la initiativa Synergy Communications, agentie de Relatii Publice si Comunicare.SynergEtica urmareste sa schimbe atitudinile romanilor, prin a pretui etica, corectitudinea si respectarea „regulilor jocului” cu scopul de a favoriza dezvoltarea afacerilor si prosperarea societatii.Pentru detalii despre proiectele noastre, viziteaza www.synergetica.ro si cunoaste-ne mai bine pe blogul nostru.

Echipa SynergEtica se prezinta:

Laura Molnar

  •  Laura

Este pasionată de călătorii şi are o atracţie deosebită pentru anotimpul de iarnă. Îi place să schieze şi ar fi încântată dacă ar primi în fiecare zi un buchet de ghiocei.

Silviu Martin

  •  Silviu

Se poate spune că este un visător, dar în acelaşi timp şi o persoană pe care te poţi baza. Preţuieşte libertatea mai mult decât orice şi este pasionat de călătorii şi citit.

Denes Lenard

  • Deni

Pasiunile lui sunt fotografia şi cititul, dar în general e deschis la experienţe noi. Îi place să cunoască oameni şi să afle cât mai multe lucruri noi.

Anca Mihalache

  • Anca 

Este o persoană foarte activă şi îi plac sporturi ca baschetul sau patinatul cu pixul pe hârtie. Îi place să lucreze cu oameni şi să înveţe de la toţi câte ceva.

Roxana Telespan

  • Roxana

Ii plac locurile populate, plimbările nocturne, munţii sălbatici, mâncarea tradiţională, clădirile vopsite în alb, cărţile care nu au ajuns bestseller şi consideră că lucrurile mici aduc bucurii mari.

Sinziana Cerbu

  • Sînziana

Are 20 de ani şi este din Braşov. Printre pasiunile ei se numară fotografia şi pictura, iar visul ei este să recoloreze lumea. Crede în oameni şi în faptul că fiecare are dreptul la o şansă.

Ileana Grigorescu

  • Ileana

Are 20 de ani, ii plac filmele, muzica si primavara si ar vrea sa cunoasca numai oameni inteligenti, integri,  si pasionati de ceea ce fac.