<>

Rasismul este un grup de atitudini care pleaca de la convingerea ca diferentele sociale si culturale se explica prin diferente biologie si ereditare.

<>

Mai precis, sa fi rasist inseamna sa urasti o alta persoana pentru ca nu este ca tine.

<>

Fair Play doreste cultivarea unei mai bune intelegeri a celui de langa noi. Aceasta inseamna acceptarea faptului ca lumea nu este, nu are cum sa fie si nu trebuie sa fie de un singur fel. Si e bine ca lucrurile stau astfel.

<>

Fair Play este un mod de viata. Inseamna sa respecti diversitatea in toate nuantele ei si sa-i inveti si pe ceilalti sa faca la fel. Am ales sa iti aratam cum sa faci asta cu ajutorul sportului.

<>

Sportul inseamna sa respecti regulile jocului ca sa te respecti pe tine si pe cei din jurul tau. Succesul in sport este, de cele mai multe ori, rezultatul colaborarii dintre membrii unei echipe. In viata, prietenia dintre oameni te poate ajuta sa castigi.


7 martie 2008

In 7 martie a avut loc o intalnire cu Dl. Madalin Voicu, despre care Deni a scris cateva cuvinte:

Discutia cu Madalin Voicu a fost o discutie captivanta, si ca orice discutie libera a avut parte de multe excursii stimulative in zone tangente temei. Ideile forta se pot rezuma in felul urmator: pentru tinerii din Romania constiinta nationala, si mai ales valorile pozitive pe care le implica, ar trebui sa fie in varful agendei mentale. Romania inca este o societate care nu stie ce vrea si in ce se sa creada. Tineretul ar trebui sa fie mai unit si sa actioneze in mod organizat, si nu fragmentat.
Haosul se regaseste nu numai in organizarea tinerei generatii ci si in traseul ontologic al tinerilor, disciplina, distractia, invatatul si prostioarele amestecandu-se intr-o supa postmoderna cu gust de libertinaj dus dincolo de lesinul discernamantului. Acest lucru nu va scoate Romania din mlastina in care doarme ci o va adanci tot mai mult.

12 februarie 2008

Cei mai buni si mai “fair” jucatori de Korfball din cadrul proiectului vor fi selectionati pentru a participa la campionatul mondial de juniori care va avea loc in Olanda! Preselectiile se apropie!

Vineri 11 ianuarie, ora 19.40 va avea loc antrenamentul de Korfball #3.

Locatia este aceeasi: Str. Blanari, Nr. 21 (vis-a-vis de Club A), intrarea din spate a Teatrului Constantin Tanase, sala de balet nr 2. Accesati acest link pentru harta.