<>

Rasismul este un grup de atitudini care pleaca de la convingerea ca diferentele sociale si culturale se explica prin diferente biologie si ereditare.

<>

Mai precis, sa fi rasist inseamna sa urasti o alta persoana pentru ca nu este ca tine.

<>

Fair Play doreste cultivarea unei mai bune intelegeri a celui de langa noi. Aceasta inseamna acceptarea faptului ca lumea nu este, nu are cum sa fie si nu trebuie sa fie de un singur fel. Si e bine ca lucrurile stau astfel.

<>

Fair Play este un mod de viata. Inseamna sa respecti diversitatea in toate nuantele ei si sa-i inveti si pe ceilalti sa faca la fel. Am ales sa iti aratam cum sa faci asta cu ajutorul sportului.

<>

Sportul inseamna sa respecti regulile jocului ca sa te respecti pe tine si pe cei din jurul tau. Succesul in sport este, de cele mai multe ori, rezultatul colaborarii dintre membrii unei echipe. In viata, prietenia dintre oameni te poate ajuta sa castigi.


FAIR PLAY este un mod de viata. A fi “fair” in toate jocurile pe care un om le face de-a lungul vietii inseamna sa se respecte pe sine, sa respecte mediul din jurul sau: oameni sau actiuni.

FAIR PLAY inseamna integritate: sa respecti “regulile jocului” si sa ii inveti si pe ceilalti sa le respecte.

FAIR PLAY inseamna diversitate, toleranta si egalitate.

Noi am ales sa jucam FAIR PLAY!